RSV

escut RSVEl club Rugby Sales Viladecans, únic club de rugby de la ciutat, va ser fundat en 1993 por un grup d’estudiants de l’IES Sales amb el principal objectiu de fomentar la pràctica esportiva del Rugby i  fruit de la iniciativa de Laureà Fanega, estudiant de INEFC Barcelona, jugador de rugby i ex- estudiant del propi institut.

De les 50 persones que van participar en el primer entrenament, encara alguns formen part de l’entitat, ja sigui com a jugadors, directius o compartint ambdues funcions.

De la il·lusió d’aquest grup de persones, el club va construir uns fonaments que avui en dia encara perduren i defensen el caràcter de l’entitat: respecte, convivència i un objectiu bàsic: passar-ho bé.

Amb una considerable manca de mitjans i instal·lacions on fer pràctica de l’esport, el club Rugby Sales Viladecans ha estar convivint durant els darrers 17 anys com les circumstàncies ho han premés. Ja sigui durant els primers 5 anys d’existència amb equips sènior, juvenil, cadet i femení, nodrint a les seleccions espanyola i catalana amb jugadors i jugadores.

Al llarg de diferents anys, amb la dissolució d’aquests equips, el Rugby Sales Viladecans ha mantingut viva la seva activitat treballant en la promoció de l’esport als centres educatius i organitzant tornejos anuals en la ciutat.

En l’any 2010, gràcies a la inauguració de les noves instal·lacions esportives del Camp Municipal Torre Roja, el club s’ha salvat d’una desaparició conseqüència de la manca d’activitat esportiva en la ciutat, iniciant-se una nova etapa de recuperació que es reafirma dia a dia.

Des del primer entrenament d’aquesta nova etapa, al gener de 2010, la progressió de nous jugadors que es va unint al Club és exponencial.

La reintroducció del rugby en la ciutat està consolidada i, a part del nostre equip sènior, estem treballant per a la creació d’una important escola que permeti créixer a l’entitat, transmetent els valors propis de l’esport des dels més petits.

El Rugby és l’eina que ens permet fer un club d’esportistes, companys i amics.